Selected
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ και την επιχείρησή μας SHADE SAILΗ Sail Shade World Pty Ltd (SSW) ιδρύθηκε το 2006 ως κοινοπραξία μεταξύ μιας επιχείρησης με εμπειρία στο Διαδίκτυο και στο διεθνές εμπόριο και μιας εταιρείας από την Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας που κατασκεύαζε πανιά σκίασης εδώ και 40 χρόνια.

Στην αρχή ξεκινήσαμε με ένα, πολύ εύχρηστο, ηλεκτρονικό σύστημα προσφορών που παρείχε ακριβή προσφορά για ένα πανί σκίασης μέσα σε 2 δευτερόλεπτα από την εισαγωγή των δεδομένων. Πολύ σύντομα διαπιστώσαμε ότι λαμβάναμε πολλές δουλειές από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, πράγμα που ήταν καλό για εμάς, αλλά δημιουργούσε επίσης πιθανά προβλήματα. Δύο παράγοντες λειτουργούσαν εναντίον μας, το κόστος εργασίας στην Αυστραλία είναι από τα υψηλότερα στον κόσμο και δεύτερον η Αυστραλία είναι το πιο απομακρυσμένο σημείο του πλανήτη από τις αγορές που άνοιγαν για εμάς.

Συμπτωματικά με αυτό, η Gale Pacific - GAP(ASX), ο κατασκευαστής υφασμάτων σκίασης είχε μεταφέρει την παραγωγή της στο Ningbo της Κίνας, οπότε σκεφτήκαμε να κάνουμε και εμείς την ίδια κίνηση και τελικά ήρθαμε σε επαφή με την Newgrand Necktie & Garment Co.,Ltd (NG) που εδρεύει κοντά στο Ningbo στο Shengzhou. Η NG ήταν διατεθειμένη να επενδύσει στο χώρο με τα μηχανήματα που απαιτούνται για την κατασκευή πανιών σκίασης για την SSW. Μόλις δημιουργήθηκε ο χώρος κατασκευής και εγκαταστάθηκαν οι πολλές ραπτομηχανές, στείλαμε δύο κατασκευαστές πανιών σκίασης από την Αυστραλία στην Κίνα για να εκπαιδεύσουν την NG στην τέχνη της κατασκευής πανιών σκίασης ανώτερης ποιότητας.

Το γεγονός ότι βρισκόμασταν κοντά στον κύριο προμηθευτή μας ήταν σαφώς πλεονεκτικό, καθώς το πανί σκίασης ήταν, προφανώς, σε πιο συμφέρουσα τιμή από το ίδιο είδος που μεταφερόταν 8.000 χιλιόμετρα μακριά. Ο άλλος παράγοντας του να βρισκόμαστε τόσο κοντά στην πρωταρχική πηγή εφοδιασμού είναι ότι μειώνονται οι απαιτήσεις αποθεμάτων με το σχετικό κόστος και ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε την παραγωγή σε βάση JIT.

Πιστεύουμε ότι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο που έχει μια επιχείρηση είναι ο πελάτης και όχι η ακίνητη περιουσία και ο εξοπλισμός της. Ως νέα επιχείρηση ήταν κριτήριό μας ότι τα προϊόντα μας έπρεπε να είναι κατασκευασμένα με τα καλύτερα δυνατά πρότυπα, ότι η παράδοση έπρεπε να είναι γρήγορη και αποτελεσματική, η εξυπηρέτηση των πελατών και η εμπειρία έπρεπε να είναι η καλύτερη δυνατή. Το άτομο που ξοδεύει 500 δολάρια λαμβάνει την ίδια εξυπηρέτηση με τον πελάτη που ξοδεύει 25.000 δολάρια.

Η μεταφορά της παραγωγής μας στην Κίνα ήταν πολύ θετική. Η NG απέδειξε ότι είναι αφοσιωμένη στην ποιότητα και την απόδοση, η συνεργασία με την Gale όσον αφορά την προμήθεια ήταν θαυμάσια και η DHL παρείχε τη γρήγορη και αποτελεσματική παράδοση που απαιτούσαμε. Τα τελευταία 16 χρόνια έχουν παραδώσει επιτυχώς και γρήγορα τα πανιά σκίασης μας σε 53 χώρες.

Η φόρμουλα τιμολόγησής μας είναι δίκαιη για τον πελάτη και δίκαιη για εμάς ως επιχείρηση. Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο τιμών με τους ανταγωνιστές μας, απλά κάνουμε αυτό που είναι σωστό.

Τιμή κόστους = (υλικά + κατασκευή + γενικά έξοδα + μάρκετινγκ)
Τιμή λιανικής πώλησης = (Τιμή κόστους + εύλογο κέρδος)
Τελική τιμή = (Λιανική τιμή + έξοδα DHL)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ συγκρίνετε τις τιμές άλλων κατασκευαστών πανιών σκίασης. Συνήθως είμαστε σημαντικά χαμηλότεροι.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Έχουμε γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πανιών σκίασης υψηλής ποιότητας κατά παραγγελία στον κόσμο.

Η χαμηλών τόνων και άμεση προσέγγιση της επιχείρησής μας σε συνδυασμό με 60 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή πανιών σκίασης είναι εμφανής στην επιτυχία μας.

Εκτός από τους δεκάδες χιλιάδες πελάτες λιανικής έχουμε επίσης πάνω από 2.000 εταιρικούς και κυβερνητικούς πελάτες.

Το ποσοστό αποδοχής των πελατών μας δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από το 98%. Μπορείτε να δείτε τα εκατοντάδες θετικά σχόλια που έχουν αναρτηθεί στο φόρουμ των πελατών μας.

Η παγκόσμια πύλη μας είναι η sailshadeworld.com, αλλά έχουμε πολλά domains για συγκεκριμένες χώρες, όλοι οι ιστότοποί μας είναι σε επτά γλώσσες.

Έχουμε Έθνος Αποκλειστικούς διανομείς για την Αλβανία, το Μπρουνέι και την Εσθονία. Σε όλες τις άλλες χώρες έχουμε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και εγκαταστάτες που καλύπτουν περιφερειακές περιοχές (πάντα αναζητούμε περισσότερους).

Σε μια προσωπική σημείωση:

Η Sail Shade World ήταν, και συνεχίζει να είναι, μια επιχείρηση στην οποία έχω επενδύσει σε μεγάλο βαθμό. Ο προσωπικός μου στόχος να είμαι ο καλύτερος σε αυτό που κάνω επιτυγχάνεται συνεχώς κάθε μέρα, μου αρέσει η προσωπική αλληλεπίδραση με τους πελάτες μου. Λατρεύω το γεγονός ότι η Sail Shade World κάνει τη διαφορά στη ζωή τόσων χιλιάδων ανθρώπων. Όταν ένας πελάτης γράφει "Ω Sailshadeworld Sailshade πόσο σε αγαπώ - άσε με να μετρήσω τους τρόπους!" και τελειώνει την ανάρτησή του με "Μερικές φορές μου αρέσει απλά να κοιτάζω το πανί σκίασης μου - ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκανα ποτέ στο σπίτι μας!". Ξέρω ότι το κάνουμε σωστά!

Είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι τα πανιά σκίασης μας βοηθούν τα παιδιά (και τους ενήλικες) να αποκτήσουν προστασία από τον ήλιο.

All material appearing on this page (content) is protected by copyright under Copyright laws and is the property of Sail Shade World Pty Ltd, Ulpia GmbH or the party credited as the provider of the content. You may not copy, reproduce, distribute, publish, display, perform, modify, create derivative works, transmit, or in any way exploit any such content, nor may you distribute any part of this content over any network, including a local area network, sell or offer it for sale, or use such content to construct any kind of database. You may not alter or remove any copyright or other notice from copies of the content on any of Ulpia's websites. Copying or storing any content except as provided above is expressly prohibited without prior written permission of the Ulpia GmbH or the copyright holder identified in the individual content's copyright notice.

image and link to professional-webdesign.org