Selected
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language

 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!Υπάρχουν πολλά συστατικά που μας κάνουν τον μεγαλύτερο κατασκευαστή πανιών σκίασης κατά παραγγελία στον κόσμο. Οι πρωταρχικές εκτιμήσεις είναι ...

Ένας ιστότοπος που είναι εύκολος και διαισθητικός στη χρήση, παρέχοντας πολλές πληροφορίες που διευκολύνουν πολύ την επιλογή αγοράς.

Εξυπηρέτηση πελατών που είναι εξυπηρετική, ευγενική, απαντά σε ερωτήσεις, λύνει προβλήματα και παρέχει συμβουλές πολύ γρήγορα και έγκαιρα.

Πώληση μόνο του καλύτερου που μπορούμε να κατασκευάσουμε μαζί με ένα πρόγραμμα εγγύησης 15 ετών.

Αλλά όλα αυτά θα ήταν για το τίποτα αν δεν μπορούσαμε να φέρουμε ένα πανί σκίασης στην πόρτα σας μέσα σε λίγες ημέρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας. Το ίδιο είδος προβλήματος με ένα εστιατόριο που έχει φανταστικό φαγητό μια όμορφη ατμόσφαιρα σε όμορφο περιβάλλον, αλλά πρέπει να περιμένετε μισή ώρα για να εξυπηρετηθείτε.
ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΠΑΝΙΏΝ ΣΚΊΑΣΗΣ

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ!Για σχεδόν 20 χρόνια εμπιστευόμαστε την DHL για την παγκόσμια εφοδιαστική μας παράδοση και μετά από πολλές, πολλές χιλιάδες αποστολές δεν έχουμε απογοητευτεί ποτέ. Ακόμα και στο αποκορύφωμα της πανδημίας του Covid μπορέσαμε να παραδώσουμε σε ανθρώπους που βρίσκονταν υπό περιορισμό σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα πανιά σκίασης μας αποστέλλονται αεροπορικώς εξπρές και συνήθως χρειάζονται 3-5 ημέρες από τη στιγμή που φεύγουν από το εργοστάσιο μέχρι να παραδοθούν στην πόρτα σας. Με κύκλο παραγωγής έως και δύο ημερών στο εργοστάσιό μας, αυτό σημαίνει ότι η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

Εξαίρεση αποτελούν οι απομακρυσμένες τοποθεσίες, όπως η Αυστραλία, οι απομακρυσμένες περιοχές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής και οι χώρες με κακή υποδομή, όπου η DHL πρέπει να περάσει το πακέτο σε υπεργολάβους. Σε αυτές τις, σπάνιες περιπτώσεις, η παράδοση μπορεί να διαρκέσει άλλες 7 - 10 ημέρες.
ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΠΑΝΙΏΝ ΣΚΊΑΣΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΜπορεί να μη φαίνεται όμορφο, αλλά η συσκευασία του πανιού σκίασης με αυτόν τον τρόπο μειώνει το ογκομετρικό βάρος και συνεπώς το κόστος μεταφοράς.

Επειδή μοιάζει λίγο με ύφασμα σκίασης, μερικές φορές λαμβάνουμε πανικόβλητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου "Παρήγγειλα ένα φωτεινό κίτρινο πανί σκίασης, αλλά μου στείλατε ένα πράσινο! Τι μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε;" Η απάντηση είναι εύκολη: "Απλά ξετυλίξτε το!"

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το μεγάλο αυτοκίνητο πρέπει να ληφθεί ξετυλίγοντας το πακέτο. Αποφύγετε τη χρήση λεπίδων αντί να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι με στρογγυλεμένη λεπίδα στο εσωτερικό της συσκευασίας, ώστε να μην κόψετε το πανί σκίασης

All material appearing on this page (content) is protected by copyright under Copyright laws and is the property of Sail Shade World Pty Ltd, Ulpia GmbH or the party credited as the provider of the content. You may not copy, reproduce, distribute, publish, display, perform, modify, create derivative works, transmit, or in any way exploit any such content, nor may you distribute any part of this content over any network, including a local area network, sell or offer it for sale, or use such content to construct any kind of database. You may not alter or remove any copyright or other notice from copies of the content on any of Ulpia's websites. Copying or storing any content except as provided above is expressly prohibited without prior written permission of the Ulpia GmbH or the copyright holder identified in the individual content's copyright notice.

image and link to professional-webdesign.org