ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΠΑΝΙΏΝ ΣΚΊΑΣΗΣ

Υπάρχουν πολλά συστατικά που μας καθιστούν τον μεγαλύτερο κατασκευαστή πανιών σκίασης συνήθειας στον κόσμο. Οι πρωταρχικές εκτιμήσεις είναι ...

Ένας ιστότοπος που είναι εύκολος και διαισθητικός στη χρήση, παρέχοντας πολλές πληροφορίες που διευκολύνουν πολύ την επιλογή αγοράς.

Εξυπηρέτηση πελατών που είναι εξυπηρετική, ευγενική, απαντά σε ερωτήσεις, λύνει προβλήματα και παρέχει συμβουλές πολύ γρήγορα και έγκαιρα.

Πώληση μόνο του καλύτερου που μπορούμε να κατασκευάσουμε μαζί με ένα πρόγραμμα εγγύησης 15 ετών.

Αλλά όλα αυτά θα ήταν για το τίποτα αν δεν μπορούσαμε να φέρουμε ένα πανί σκίασης στην πόρτα σας μέσα σε λίγες ημέρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας. Το ίδιο είδος προβλήματος με ένα εστιατόριο που έχει φανταστικό φαγητό μια όμορφη ατμόσφαιρα σε όμορφο περιβάλλον, αλλά πρέπει να περιμένετε μισή ώρα για να εξυπηρετηθείτε.

Η ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΊ!

Εδώ και 17 χρόνια εμπιστευόμαστε την DHL για την παγκόσμια εφοδιαστική μας παράδοση και μετά από πολλές, πολλές χιλιάδες αποστολές δεν έχουμε απογοητευτεί ποτέ. Ακόμα και στο αποκορύφωμα της πανδημίας του Covid καταφέραμε να παραδώσουμε σε ανθρώπους που βρίσκονταν υπό περιορισμό σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα πανιά σκίασης μας αποστέλλονται αεροπορικώς εξπρές και συνήθως χρειάζονται 3-5 ημέρες από τη στιγμή που φεύγουν από το εργοστάσιο μέχρι να παραδοθούν στην πόρτα σας. Με κύκλο παραγωγής έως και δύο ημερών στο εργοστάσιό μας, αυτό σημαίνει ότι η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

Εξαίρεση αποτελούν οι απομακρυσμένες τοποθεσίες, όπως η Αυστραλία, οι απομακρυσμένες περιοχές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής και οι χώρες με κακή υποδομή, όπου η DHL πρέπει να περάσει το πακέτο σε υπεργολάβους. Σε αυτές τις, σπάνιες περιπτώσεις, η παράδοση μπορεί να διαρκέσει άλλες 7 - 10 ημέρες.

ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΠΑΝΙΏΝ ΣΚΊΑΣΗΣ

ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΠΑΝΙΏΝ ΣΚΊΑΣΗΣ