Selected
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language
  • Change language

 

ΤΙΜΟΛΌΓΗΣΗ ΣΚΙΆ ΠΑΝΙΆ - Πώς το κάνουμε!

Ως επιχείρηση δεν εξετάσαμε ποτέ τι άλλοι κατασκευαστές ιστίων σκιάς χρεώνουν για το προϊόν τους, αλλά πόσο μας κοστίζει να φτιάξουμε ένα πανί και να το στείλουμε. Ο απλός τύπος για να φτάσετε σε μια λιανική τιμή είναι ((κόστος + γενικά έξοδα) + κέρδος) + παράδοση = λιανική. Προσθέστε σε αυτό <Ι> Μην είστε άπληστοι και προσπαθήστε να είστε βέβαιοι ότι ο πελάτης είναι πολύ ευχαριστημένος με την προσαρμοσμένη σκιά, δεν μπορεί να βλάψει την ποιότητα και είναι ευχαριστημένος από την προσοχή που έχουμε πληρώσει στις ανάγκες τους και την ταχύτητα παράδοσης.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΉ ΤΙΜΟΛΌΓΗΣΗ

Τον Αύγουστο του 2020, αφού στην επιχείρηση για 14 χρόνια αποφασίσαμε να πάρουμε συγκρίσεις τιμών. για να συγκρίνετε την ευκολία να πάρει μια προσφορά και να πάρετε μια αίσθηση της εξυπηρέτησης πελατών. Χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες Τρίτων Κατασκευαστών ιστίων σκιάς που εμφανίζονται στο Google προσεγγίστηκαν για να αποκτήσουν μια τιμή συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων και της παράδοσης για ένα τετράγωνο πανί σκιάς 7.62 M (25ft) κατασκευασμένο από Εμπορικό ύφασμα σκιάς 95 340 ή παρόμοιο.

Στις ΗΠΑ ζητήθηκε προσφορά σε 11 εταιρείες από τις οποίες μόνο πέντε απάντησαν, ήταν Shazeebo, προσαρμοσμένες καλύψεις για εσάς, Shadesails.com, Tenshon και Backyard City. Στο Ηνωμένο Βασίλειο κάναμε το ίδιο αίτημα από άλλες 11 εταιρείες με μόνο τέσσερις παρέχοντας ένα απόσπασμα, ήταν Solent Sail Shades, Jeckells, SD Sails, Sunshades και καταστρώματα.

Παρατήρηση: Από τις 22 ιστοσελίδες των εταιρειών σκιάσεων, μόνο ένας είχε ένα σύστημα άμεσης προσφοράς, αλλά ήταν ένα προκαταρκτικό, απόσπασμα με βάση την περιοχή, που πρέπει να επαληθευτεί με περαιτέρω επαφή. Έξι είχαν έντυπα για να συμπληρώσετε απευθείας σύνδεση στην οποία θα απαντήσει, μόνο 3 το έπραξε και ο χρόνος απόκρισης ήταν 1, 5 και 7 ημέρες! Οι άλλοι αντιμετωπίστηκαν από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φόρμας στον ιστότοπό τους, όπου παρείχαμε τις προδιαγραφές.

Από τους έξι που απάντησαν Ο χρόνος απόκρισης ήταν 4 έως 11 ημέρες. Είναι ενδιαφέρον ότι το 7 από το 9 τέθηκε σε εμπρός και πίσω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να διευκρινίσει ακριβώς τι θέλαμε, αν και οι προδιαγραφές μας ήταν πεντακάθαρες και σε αυτές τις περιπτώσεις είχαμε τελικά ένα απόσπασμα μετά από περίπου 10 - 14 ημέρες.

Αν ήμασταν πελάτης χρησιμοποιώντας το Sail Shade World online quote system θα είχαμε την προσφορά σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα και αν είχαμε παραγγείλει από αυτό το απόσπασμα θα είχαμε το πανί μια εβδομάδα αργότερα, στο μισό χρόνο που οι περισσότεροι πωλητές πήραν για να φτάσουν σε μια τιμή.

Γράφημα: Εμείς εδώ δείχνουν τις πιο σημαντικές στατιστικές συγκρίσεις ημέρες για να παραδώσει (Α), εγγύηση σε έτη (Β), παραδοθεί Τιμή (Γ) και το ποσοστό περισσότερο από λιγότερο από την τιμή μας. Δεν έχουμε ονομάσει την εταιρεία σε κάθε σειρά, αλλά έχουμε τα υποστηρικτικά αποσπάσματα στο αρχείο.

ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΏΝ ΠΑΝΙΏΝ ΣΚΊΑΣΗΣ

Γιατί η διαφορά τιμών; Ανταγωνιζόμαστε στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση πελατών και την ταχεία παράδοση. Μπορούμε να έχουμε μια εγγύηση 15 στα πανιά σκιάς μας επειδή γνωρίζουμε ότι είναι τόσο καλά, έχει αποδειχθεί. Έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στον ιδιόκτητο, μοναδικό στον κόσμο της σκιάς, την τεχνολογία του Διαδικτύου που είναι τόσο αυτοματοποιημένη ώστε πιθανότατα να έχουμε τα χαμηλότερα γενικά έξοδα οποιουδήποτε στην επιχείρησή μας, αυτά είναι γενικά έξοδα που δεν χρειάζεται να μεταβιβάσουμε στον πελάτη.

Η τιμολόγησή μας είναι πολύ δίκαιη, φυσικά κερδίζουμε χρήματα, αλλά εμείς, σε αντίθεση με άλλους, μπορούμε να χειριστούμε μέχρι και 1.000 επί παραγγελία πανιά σκιάς το μήνα στο μεγάλο και αποδοτικό εργοστάσιό μας. Είναι στον όγκο των παραγγελιών όπου κερδίζουμε το κέρδος μας. Γιατί άλλες επιχειρήσεις χρεώνουν 2 έως 3 φορές περισσότερο από ό, τι είμαστε δεν καταλαβαίνουμε, οι συγκρίσεις είναι για πανομοιότυπο προϊόν!

ΤΙ ΕΊΔΟΥΣ ΠΕΛΆΤΗΣ ΕΊΣΑΙ;

1.περάστε $ 50.00 στο E-bay για ένα πανί σκιάς που θα διαρκέσει όσες μέρες 2.Αγοράστε ένα συσκευασμένο προϊόν για $ 200.00 + από ένα κατάστημα υλικού που μπορεί να διαρκέσει μερικά χρόνια. 3.ο αγοραστής που βυθίζει χαλύβδινους πόλους στο έδαφος για να υποστηρίξει ένα σωστά τεντωμένο πανί σκιάς για να σχηματίσει μια μόνιμη σκιά που θα διαρκέσει για πάνω από 15 χρόνια.

Οι πελάτες μας είναι εκείνοι στον αριθμό 3. Συνειδητοποιούν ότι ένα πανί σκιά που αγοράζονται από πανιά σκιά κόσμο είναι χρήματα που δαπανώνται καλά.